Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

«Ζεσταίνει μηχανές» η ΟΜΥΛΕ


«Ζεσταίνει μηχανές» η ΟΜΥΛΕ

Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι λιμενεργάτες στις 25 τρέχοντος ύστερα από απόφαση της ΟΜΥΛΕ επικαλούμενοι το θέμα των Συλλογικών Συμβάσεων.

Η πρώτη ένδειξη ότι η έλευση της εξ υψηλόβαθμών στελεχών Κινεζικής αντιπροσωπείας για την υπογραφή της συμφωνίας ΟΛΠ - COSCO θα «συνοδευτεί» από τους λιμενεργάτες ενδεχομένως επεισοδιακά ήρθε χθες το απόγευμα με τη γνωστοποίηση των προθέσεων της Ομοσπονδίας.

Μόλις προ ημερών υψηλόβαθμο συνδικαλιστικό στέλεχος είχε επισημάνει στο TheSeaNation, ερωτηθείς για τις προθέσεις της Ομοσπονδίας σχετικά με την τελετή της υπογραφής της συμφωνίας, με νόημα ότι οι λιμενεργάτες θα «είναι εκεί». Γεγονός που πλέον δεν αφήνει καμία αμφιβολία ύστερα από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Είναι περισσότερο από προφανές ότι η κινητοποίηση γίνεται υπό την «ομπρέλα» του θέματος των ΣΣΕ αλλά αφορά στη συμφωνία καθώς από την πλευρά του ΟΛΠ, και όσον αφορά στις ΣΣΕ, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι έχουν γίνει σημαντικές προτάσεις στους συνδικαλιστές για να κλείσει και αυτό το θέμα «ειρηνικά».

Source: http://www.theseanation.gr/news/ports/omyle-24ori11.htm

Copyright © 2008 TheSeaNation.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μαζευτούμε στην πορεία ΟΛΟΙ;
Πρέπει να γίνει ΑΙΣΘΗΤΗ η παρουσία μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ααπο τις περιπτωσεις που δεν πρπει να λειψει ουτε ΕΝΑΣ μας. Δεν μας εχουν μεινει πολλα ακομα να κανουμε εκτος απο το να ειμαστε καθε φορα απεναντι τους, να μας νιωθουν, να μας μυριζουν και αν χρειαστει να συγκρουστουμε ακομα πιο δυναμικα. Μονο ετσι καταλαβαινουν αυτοι. Οπου βλεπουμε πολιτικους πουληταρια, ερπετα σαν τα μελη του ΔΣ του ΟΛΠ(που καποιος πρπει να μας δωσει τα ονοματα οτυς να τους γνωριζουμε γιατι οι πιο γνωστοι ειναι ο Φιλιππας το κωλοπαιδο που θα του γαμησουμε οτι του χει μεινει αγαμητο, και ο Κορκιδης και πρπει να μαθουμε και τους υπολοιπους)οπου τους βλεπουμε καθε φορα να πεφτουν οι ροχαλες και τα γιαουρτια συνεφο ( οπως με τον Αντωναρο και το γιαουρτι και τα αυγα στον Αλογοσκουφη στο Λονδινο). Ντου δυνατα λοιπν.

Ανώνυμος είπε...

min skisete to kaltson

Ανώνυμος είπε...

το δικό σου πρέπει να είναι ηδη σκισμένο