Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Ο Ταχυδρόμος....πέθανε ( Μάνος Χατζηδάκης)





Συγκινηθήκαμε και πάλι χθές βλέποντας το γιό του ταχυδρόμου να παίζει στη δραματική κωμωδία " ποιός ταχυδρόμος πήγαινε τα γράμματα στο βατοπαίδι;"
Ας ρωτήσει όμως ο κος Ρουσόπουλος και τους συναδέλφους του πατέρα του, την συμπαθή τάξη των ταχυδρόμων τι γνώμη έχουν γι αυτόν και για την κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος.Κύριε Ρουσόπουλε ήσασταν και εσείς ρετιρέ δηλαδή και μας το κρύβατε ε; Ανήκατε λοιπόν στην προνομιούχα τάξη των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ εφόσον ο πατέρας σας εργάζοταν στα ΕΛΤΑ. Και καλά έκανε ο άνθρωπος. Που να φανταζόταν τότε ότι ο γιός του θα συμμετείχε σε κυβέρνηση που θα ξεπουλούσε όλες τις ΔΕΚΟ και όχι μόνο !!!
Αλλά ρε Θοδωρή αυτό το κάρφωμα οτι δεν είσαι απο πολιτικό τζάκι όπως ο Γιωργάκης τι το ήθελες; Κάρφωσες το μεγαλύτερο μέρος των βουλευτών και πολιτικών της παράταξης που ανήκεις αλλά το πιο σοβαρό ήταν ότι κάρφωσες και τον Καραμανλή.Ανηψιός και γιός βλέπεις. Τα τζάκια Θοδωρή καλά κρατούν: Καραμανλήδες, Μητσοτακέϊκο, Κεφαλογιάννηδες, Βαρβιτσιώτηδες, Παπαληγούρηδες κλπ κλπ κλπ.
Πεισθήκαμε πλέον όλοι μας ότι αυτά που έχεις αποκτήσει είναι προϊόν μόχθου και κόπου.
Συγκινηθήκαμε επίσης για το γεγονός ότι έχετε απειληθεί και εσείς και οι οικογένεια σας καθως και τα παιδιά σας. Τα δικά μας παιδιά όμως που απειλούνται καθημερινά από εσάς και τις επιλογές της Κυβέρνησής σας ποιός θα τα δικαιώσει;
Είσαστε απείλή για όλη την κοινωνία πλέον.
Και μία πρόταση: Κύριε πρωθυπουργέ σε περίπτωση παραίτησης του Θόδωρου προτείνουμε για εκπρόσωπο της κυβέρνησης τον εικονιζόμενο στην παρακάτω φωτογραφία..θα είναι άξιος συνεχιστής του προκατόχου του...να στε σίγουρος !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: