Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Εν αναμονή του Διοικητικού Συμβουλίου

14 Οκτ, 2008 - 11:11 Την ελπίδα να μην επικρατήσει πολεμική ατμόσφαιρα στην αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΠ εκφράζουν κύκλοι των παραγωγικών τάξεων του Πειραιά.

Η πρόσφατη αναβολή του ΔΣ, που έγινε εξαιτίας της κατάληψης των γραφείων του ΟΛΠ, ήταν ειρηνική σε σχέση με παλαιότερη συνεδρίαση που είχε γίνει τις απογευματινές ώρες, όπου είχαν σημειωθεί επισόδεια μεταξύ των δυνάμεων της αστυνομίας και του λιμενικού, με τους λιμενεργάτες αλλά κι εκπροσώπους κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά πληροφορίες η ώρα της συνεδρίασης της αυριανής δεν έχει προσδιοριστεί, όπως δεν έχει προσδιοριστεί και ο τόπος που θα γίνει η συνεδρίαση αυτή.

Το γεγονός αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ηγεσία του ΟΛΠ θα προσπαθήσει να αποφύγει να υποστεί τον «αιφνιδιασμό» της προηγούμενης φοράς, αλλά και τα τυχόν επεισόδια που πιθανώς να θελήσουν να δημιουργήσουν σκληροπυρηνικά στελέχη των λιμενεργατών.

Ωστόσο, κύκλοι των λιμενεργατών σημείωναν ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση επεισοδίων χωρίς να αποκλείουν όμως την οποιαδήποτε έκπληξη, που θα στοχεύει στο να καταδείξει το πλατύ κοινό την αντίθεση των λιμενεργατών απέναντι στα κυβερνητικά σχέδια.

Αντίθεση για την οποία έλαβε εκτενώς χτες γνώση ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με την ΟΜΥΛΕ.

theseanation



ΤΟ Δ.Σ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 21.00 ( 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: