Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

ΟΛΠ – ΟΛΘ : Περιμένοντας τους… γαμπρούς



«Τον ανάδοχο τον βρήκαμε αλλά μας ενδιαφέρει ο γάμος». Με την φράση αυτή ο Αν. Παπαληγούρας περιέγραψε, μιλώντας σε ναυτιλιακούς συντάκτες, τη φάση στην οποία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή των τελικών συμβάσεων σε ΟΛΠ – ΟΛΘ. Ο γ.γ. Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Γ. Βλάχος, ο οποίος ουσιαστικά πιστώνεται την διαδικασία του εγχειρήματος, από την πλευρά του εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι διαδικασίες παραχώρησης των ΣΕΜΠΟ θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στα προδιαγεγραμμένα χρονοδιαγράμματα και οι συμφωνίες θα προωθηθούν για κύρωση στην Βουλή.
Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού πάντως, ωθεί κύκλους της ναυτιλιακής αγοράς στο να διατηρούν επιφυλάξεις, καθώς θεωρείται αμφίβολο σε ένα ταραγμένο πολιτικό πεδίο – κυρίως αν προκηρυχθούν εκλογές – να υπογραφούν τέτοιας σπουδαιότητας συμβάσεις. Υποσημείωναν δε οι ίδιοι κύκλοι, ότι δεν είναι μόνο η σχετικά πρόσφατη εξαγγελία του Γ. Παπανδρέου ότι ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ θα καταγγείλει αυτές τις συμβάσεις, αλλά και η τρέχουσα διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση, που μπορεί να θέσει εν αμφιβόλω το όλο σχέδιο.



portnet

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος Παπαλυγουρας πρεπει να ξερει απο ιδιαν πειρα οτι οι γαμοι πολλες φορες καταληγουν και σε διαζυγια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ,ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩΛΗΘΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΑΝΗΣ ΕΝΩ ΟΛΗ Η ΜΙΖΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 51 ΥΠΕΡ ΚΑΙ 49 ΚΑΤΑ.
ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

O κυριος Παγκαλος αντι να ειναι λοιπον στο τριτο θερινο τμημα της βουλης και να εκπροσωπει το κομμα του σε μια μειζωνος σημασια τροπολογια που αφορουσε την ολυμπιακη και τις απολυσεις εργαζωμενων απο ζημιογονες
ΔΕΚΟ χωρις αποζημιωση αυτος ηταν λοιπον στο city .fm βγαζοντας το μεροκαματο του.Φανταστειτε λοιπον που εχει γραμμενους και τους λιμενεργατες.Γι αυτο λοιπον αν δεν αφησουν αυτες τις οπουρτανιστηκες πουστητσες που τις παιρνει χαμπαρι ο κοσμος απο μακρια στις αλλες εκλογες θα παρουν και αυτοι τα αχαμνα του για δωρο.
Υ.Γ δηλαδη θα παρουν τα αρχιδια μου για ψηφο