Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Ότι και να κάνετε θα είμαστε ΠΑΝΤΑ στους αγώνες.....




...και φυσικά και σήμερα το μπλόκ των εργαζομένων στα λιμάνια είχε την τιμητική του....είχε την δυναμική του και τον δικό του παλμό...εισπράξαμε πολλά θαυμαστικά και για την εικόνα ,αλλά και για την πρωτοτυπία κάποιων σνθημάτων που αυθόρμητα ήρθαν στα χείλη μας.
Εκτός λοιπόν από τα γνωστά σε όλους συνθήματα όλων των εργαζομένων στο δικό μας μπλοκ ακούσαμε και τα:
ΕΙΣΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΗΦΗΝΑ ΠΟΥΛΑ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ
ΛΙΜΑΝΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΕΙΣΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΤΕ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΠΑΓΑΣΑ ΠΟΥΛΑ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ
ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΘΑ ΠΗΔΑΤΕ (Ο Αναστασόπουλος και ο Μπεχράκης πήδηξαν ήδη απ το παράθυρο για να ξεφύγουν απ την κατάληψη....άντε βρε σας ευχόμστε και καλό πήδημα και απ το μπαλκόνι).
ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΤΟΥΤΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ...
...και άλλα πόλλά και ωραία..
Δεν λέω πολύ καλά περάσαμε....αλλά και μια εμμονή αυτά τα μπατσάκια....μόλις είδαν τα γιλέκα μας και πάλι μια λιγούρα τους ήρθε και τσουπ.....έσκασαν δίπλα μας..." βούτηξαν" και ένα τύπο με μιά κάμερα και καλά να τον συλλάβουν και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο οι δικοί μας έγιναν "ταύροι σε υαλοπωλείο" και έγινε το ντου και σπάσαν όλα τα κοντάρια απ τις πικέτες στα κράνη των μπάτσων οι οποίοι απάντησαν με μπόλικες δόσεις σπρέυ πιπεριού και άλλων πικάντικων χημικών ουσιών....
Πήραμε και σήμερα τη δόση μας και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά......ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ????
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...
Ιδού λοιπόν και μερικές φωτό από την πορεία....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ; ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΤΑΚΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΙΠΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΦΕΣ........ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΜΑΣ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ)

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Παίδες έπρεπε και σήμερα να κάνω
το κουμάντο μου για καφεδάκια...
Πίστευα όμως πως δε θα 'χαν
τόσο θράσος τα τσογλάνια...
Έκαστος στο είδος του!
Next time!

Ανώνυμος είπε...

next time σιγουρα θα υπάρξει και φυσικά θα είμαστε και καλύτερα οργανωμένοι....και δεν θα είμαστε μόνο για τους μπάτσους....γιά όλους θα είμαστε...και πιο πολύ για τους πουλημένους και ξοφλημένους της Δ/σης του ΟΛΠ ....αυτά τα παράσιτα που ζουν μέσα στις ΔΕΚΟ και τις ρημάζουν...όπως τα διορισμένα μέλη του ΔΣ...τους κκ καθηγητές Παν/μίου τους δικηγόρους κλπ κλπ κλπ....
Αλήθεια ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και μέλος του ΔΣ τι έχει να πει για όλα αυτά...τι έχει να απαντήσει στον κόσμο του Πειραιά που μπαινοβγαίνει στα μαγαζιά του συλλόγου που εκπροσωπεί??

Ανώνυμος είπε...

βλεπω διαγραφοθμε και σχολια
αν δεν μας αρεσουν αυτα που λεει ο αλλος
τελικα γιναμε μαγκες ωραια

Ανώνυμος είπε...

για τον ανώνυμο που παρατηρεί ότι διαγράφουμε σχόλια που δεν μας αρέσουν: τα δύο σχόλια που διαγράφηκαν ήταν δικά μου και τα διέγραψα εγώ ο ίδιος γιατί ήταν αρκετά έντονος ο τρόπος που έγραφα κάποια πράγματα λόγω κάποιας σχετικής φόρτισης. Ας μη βγάζουμε λοιπόν βιαστικά και ανώνυμα συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

den parakoloutho kai poli alla esy grafis os nikosdocker kai oxi os anonimos opote malon dikeologies psaxnoume.
ELEUTHERIA LOGOU OPOS IPOSTIRIZAME!!!