Σάββατο 26 Ιουλίου 2008




Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΗΝΕΙ
Θρηνούν τους νεκρούς τους συντρόφους στ’ αμπάρια του θανάτου, περιμένουν το επόμενο έγκλημα και ο Υπ. Ναυτιλίας Γ. Βουλγαράκης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, εξέφρασε τη θλίψη του και επεσήμανε την αμεσότητα των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για τον καταλογισμό ευθυνών λέγοντας ότι «διεξάγεται ήδη προανάκριση και τα αποτελέσματά της θα οδηγήσουν στον καταλογισμό των ευθυνών».
Σύντομα η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη θα πράξει το ΚΑΘΗΚΟΝ της, όπως ακριβώς αποδίδει δικαιοσύνη σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που ταλανίζουν τη χώρα και το λαό.
Ο ελληνικός λαός έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην «ανεξάρτητη» ελληνική δικαιοσύνη, κι αυτή του την εμπιστοσύνη τη βασίζει στις δίκαιες αποφάσεις της, που δικαίωσαν το «περί δικαίου λαϊκό αίσθημα».
Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη δεν υποκύπτουν σε «νταβαντζήδες», όπως πολύ σωστά έχει τονίσει ο καταλληλότερος και θιασώτης της σεμνότητας και της παπεινότητας».
Να μην ανησυχεί ΚΑΝΕΙΣ!
Δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη με εξιλαστήριο θύμα κάποιο «μικρό ψάρι», αλλά θα πληρώσουν οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος στο Πέραμα, όπως ακριβώς συνέβη με τα μεγάλα σκάνδαλα και τους απατεώνες!
Ας θυμηθούμε: ομόλογα, υποκλοπές, ηλιέλαιο, Siemens, Κλαδάς-Κουκοδήμος, Ζαχόπουλος, εξοπλισμός γραφείων της αγίας οικογένειας, ο μιζαδόρος Χριστοφοράκος…
Ο καταλληλότερος είναι αποφασισμένος να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο και η δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της όπως σε όλα τα παραπάνω.
Μάλιστα, σε ένδειξη συμπαράστασης στους δολοφονημένους εργάτες, ο Υπ. Ναυτιλίας Γ. Βουλγαράκης, ναι αυτός που ορισμένοι κακόβουλοι κομουνιστοσυμμορίτες τον κατηγόρησαν ότι απολάμβανε τα συνθήματα «Γάμησε τον πούστη το Γιωργάκη, Βουλγαράκη Βουλγαράκη…»
(δείτε το σχετικό βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=nRBo1EdO40c) αποφάσισε να μην πάει πολυήμερες διακοπές.
Πρόκειται για μια τεράστια θυσία του αξιότιμου Υπουργού, γιατί δεν θα απολαύσει το νέο σκάφος του.
Για να γίνει κατανοητή η «θυσία» του Υπουργού πρέπει όλοι μας να ενημερωθούμε για τη βαρκούλα που αγόρασε πρόσφατα ο σκληρά εργαζόμενος Υπουργός.
Ας ρίξουμε μια ματιά…
«Με ένα ολοκαίνουργιο σκάφος (φωτό) σκίζει πλέον τα κύματα ο Γιώργος Βουλγαράκης. Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας το πήρε απόφαση φέτος και έκανε πράξη μια "επιθυμία ετών"…
Στόχος του υπουργού ήταν να αποκτήσει ένα πλεούμενο το οποίο να συνδυάζει την εξωτερική εμφάνιση με την άνεση στους εσωτερικούς χώρους. Γι' αυτό και επέλεξε το Uniesse 42 Οpen, σε χρώμα μπλε, που έχει στοιχεία τόσο από τα ιταλικά σπορ σκάφη όσο και από τα κλασικά αμερικανικά fishing, όπως την πεπλατυσμένη πλώρη, τη μακριά δελφινιέρα και το χαρακτηριστικό χαμηλωμένο κόκπιτ, ενώ διακρίνεται και για την ιδιαίτερα υψηλή αισθητική του…»


και
«Το νέο σκάφος του Γιώργου Βουλγαράκη. Ενα κουκλί 13,8 μέτρων που βγάζει 1.080 άλογα!»


Στις σκέψεις του Υπουργού είναι να προτείνει, στον καταλληλότερο και σκληρά εργαζόμενο για το λαό πρωθυπουργό της «σεμνότητας και ταπεινότητας», την μαζική παραγγελία σκαφών – παρόμοιων με το δικό του - για όλους τους εργάτες της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος, ώστε να κάνουν λίγο ευχάριστες τις διακοπές τους μετά το «περιστατικό». Μάλιστα, δεν χρειάστηκε να ζητήσει σχετική μελέτη για το οικονομικό κόστος από τον κύριο Αλογοσκούφη, γιατί γνωρίζει επακριβώς το οικονομικό κόστος λόγω της δικής του πρόσφατης απόκτησης σκάφους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΑΓΕΡΩΧΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΑΝ
ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ.ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΠΟΙΚΙΝΟΝΙΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ
ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΑΛΛΩΝ ΣΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

theodoros margaris είπε...

ειναι το υφος της παρεας αν συγκρινεις το υφακι του ρουσοπουλου θα δεις οτι ειναι ακριβως το ιδιο μια παρεα ειναι οι τρεις μαζι με τον κωστακη

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος υπουργος ως γνωστον ειναι ο εθνικος μεσσιτης που για το μονο που αρεσκεται να μας λεει τοσο καιρο ειναι για τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ και ποσο αναγκαιο ειναι να πουληθουν τα λιμανια μας σ αυτους.Ποσα πηρε κατω απο το τραπεζι για το ξεπουλημα αυτο?
Γιατι θελει να το παιζει πλουσιος με κοτερα και βιλες οταν ο λαος που τον ψηφησε παιρναει τις πιο δυσκολες στιγμες του?
Εχει δει τον εαυτο του μηπως ως φαιουδαρχη και κοιταει ολους εμας ως κολιγους?
Η μηπως ο καταληλοτερος του ειπε οτι η ΕΛΛΑΔΑ ειναι ενα οικοπεδο που
μπορουν να το κανουν οτι θελουν?

Ανώνυμος είπε...

Τωρα πως νταλαβεριζονται οι καπιταλιστες φιλοι τπου ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ με
τους ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ της ΚΙΝΑΣ ειναι ενα ερωτημα.Τελικα μηπως δεν υπαρχουν ιδεολογιες αλλα συμφεροντα που αλλοτε συμμαχουν και αλλοτε συγκρουονται?

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΜΝΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ.
ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πέραν όλων των άλλων θεμάτων που είναι καλό να τίθενται για να τα συζητάμε, όπως π.χ. το ύφος του Βουλγαράκη, το νέο σκάφος του, οι οκτώ νεκροί στο Πέραματα κ.ο.κ., νομίζω ότι άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο μαστίζει αυτό τον τόπο είναι και ο άκρατος λαϊκισμός.
Αν για να αντιμετωπίσουμε τους Βουλγαράκηδες, πρέπει να γίνουμε λαϊκιστές του κερατά, μάλλον έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό.
Οπότε καλό θα ήταν τα post να είναι λίγο πιο ψαγμένα και να έχουν και κάτι να πουν.
Το να βάζουμε δύο φωτογραφίες στη σειρά και να καλούμε τους άλλους να μας καταθέσουν τις απόψεις τους (αν θέλουν) έχοντας εμπρός τους το σαλόνι ενός σκάφους αναψυχής και ένα εργάτη της ζώνης που θρηνεί, ολίγον τι γκαιμπελικό μου φαίνεται.
Τι έχει σειρά τώρα ; Καμιά οργάνωση τύπου εργατικού SS που θα μας επαναφέρει στην συντεχνία ;
Το πρόβλημα με τις κόκκινες γραμμές που χωρίζουν τον αγώνα για το δίκιο από τον φασισμό είναι πολύ λεπτές και δυστυχώς μόνο όταν τις περάσεις το καταλαβαίνεις ότι έχεις πάρει λάθος δρόμο.