Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Σε βαρύ κλίμα η Έκτακτη ΓΣ του ΟΛΠ

17 Ιουλ, 2008 - 13:46 «Με τους συνδικαλιστές περνάω περισσότερες ώρες παρά με τη γυναίκα μου, και αυτή η σχέση έχει και εντάσεις» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Με την επισήμανση αυτή αλλά και με πλήθος άλλες ατάκες ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Ν. Αναστασόπουλος, επιχείρησε να ελαφρύνει το βαρύ κλίμα που δημιούργησε η τοποθέτηση των συνδικαλιστών λιμενεργατών στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία είναι σε εξέλιξη.
Ουσιαστικά με τις ατάκες αυτές απάντησε σημείου προς σημείο στις τοποθετήσεις οι οποίες κατέτειναν στο «συμπέρασμα» ότι η επιχείρηση «ξεπουλιέται».
Πράγμα το οποίο απέρριψε εν συνεχεία ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Γ. Βλάχος σημειώνοντας ότι η έννοια του όρου ξεπουλάω σημαίνει ότι κάτι πωλείται σε ευτελέστερη τιμή. Τίποτα δεν πωλείται είπε, για να σημειώσει ότι ο ΟΛΠ πρόκειται να νοικιάσει τις εγκαταστάσεις του σε μία εταιρεία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Προηγουμένως, ο κ.Αναστασόπουλος είπε ότι οι συνδικαλιστές έχουν όλα τα στοιχεία στα χέρια τους, σε βαθμό που καθίσταται αδιανόητη η στάση τους, η οποία ενδεχομένως είναι και πολιτικώς υποκινούμενη, κάτι στο οποίο συμφώνησε αργότερα και ο γ.γ. Λιμένων.
Η εν εξελίξει ευρισκόμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση γίνεται με φόντο τις χθεσινές δηλώσεις Αλογοσκούφη, ο οποίος τελεσιδίκως έδωσε τέρμα στην παραφιλολογία περί της αποφασιστικότητας της Κυβέρνησης να προχωρήσει τη λιμενική μεταρρύθμιση.
Τέλος, τεκμηριωμένη και με πληθώρα στοιχείων που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την ορθότητα των σχεδιασμών της διοίκησης του Οργανισμού ήταν η εισήγηση του διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού Ν. Αναστασόπουλου, αναφορικά με την παραχώρηση των Προβλητών ΙΙ & ΙΙΙ για χρονικό διάστημα 35 ετών, αποσπάσματα της οποία επανέλαβε προκειμένου να αντικρούσει τα επιχειρήματα των συνδικαλιστικών φορέων των λιμενεργατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: