Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Πρωτόδικη «νίκη» Περάματος κατά ΟΛΠ

9 Ιουλ, 2008 - 12:05 Με αναπτερωμένο ηθικό λόγω απόφασης για επιδίκαση αποζημίωσης 2.3 εκατ. ευρώ στο Δήμο Περάματος, δημοτική αρχή και φορείς εναντιώνονται στην ανάπτυξη του τρίτου προβλήτα προσφεύγοντας μάλιστα στο ΣτΕ.

«Κόλαφος» κατά της διοίκησης του ΟΛΠ και υπέρ του Περαμαϊκού λαού, χαρακτηρίζεται από τον Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Γλύκα, η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, υπ' αριθ. 6471/08, που εξέδωσε διαταγή με την διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΟΛΠ, ύψους 2.300.000 ευρώ.
Οι αγώνες της Δημοτικής Αρχής Γλύκα, αλλά και του Περαμαϊκού λαού, δικαιώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου περάματος όπου και σημειώνεται πως η απόφαση αυτή, αποτελεί πλήγμα στην αδιαλλαξία του ΟΛΠ, να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του, απέναντι στον Δήμο και στον λαό του Περάματος, που δεκαετίες τώρα «καταδυναστεύει».
Στην ίδια ανακοίνωση ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Γλύκας, σημειώνει με έμφαση ότι αυτή η απόφαση δικαιώνει τους αγώνες της Δημοτικής Αρχής και του Περαμαϊκού λαού και δείχνει ότι οι αγώνες που έχουν ολοκληρωμένο διεκδικητικό πλάνο, βρίσκουν μέσα και από την δικαστική οδό, δίκαιες λύσεις.
Θα πρέπει επιτέλους η διοίκηση του ΟΛΠ καταλήγει η ανακοίνωση να συνειδητοποιήσει ότι το Πέραμα απαιτεί πάντα αυτό που του ανήκει, όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Γλύκας και συνεχίζει τονίζοντας, ότι δεν πρόκειται να υποστείλει την σημαία της διεκδίκησης, μέχρις ότου η πόλη κερδίσει όσα ακριβώς της ανήκουν και κλείνει την δήλωση του σημειώνοντας, ότι δεν πρόκειται η πόλη της Ναυτοσύνης, να ανεχθεί την κατασκευή της τρίτης προβλήτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: