Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Επεισόδια έξω από το ΥΕΝ μεταξύ Λιμενικών και εργαζομένων στη Ν/Ζώνη

Περίπου 400 εργαζόμενοι στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη που διαμαρτύρονται για το πολύνεκρο εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα επιχείρησαν πριν από λίγο να ξηλώσουν τα κάγκελα της περίφραξης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους απωθήσουν κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Να σημειώσουμε ότι από νωρίς σήμερα το πρωϊ διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν κυκλώσει τον περίβολο του νέου κτηρίου του ΥΕΝ σε συνεργασία με τις ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού.
Οι εργαζόμενοι στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος κήρυξαν από σήμερα τριήμερη απεργία διαμαρτυρόμενοι για το πολύνεκρο εργατικό δυστύχημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενω απο τη μια οι εργαζομενοι εκει σκοτωνονται για το μεροκαματο του τρομου, τα πληρωματα των πλοιων εξαντλουνται απο την πιεση και το ενα μετα το αλλο πλοιο ολο και σε καποια βραχια προσκρουει απ την αλλη οι εφοπλιστες χτιζουν ακομα πιο πολλα βαπορια, φτιαχνουν καρτελ και λυμαινονται τους επιβατες,και ο υπουργος αγοραζει καινουργιο σκαφος - κοτερο για να κοβει βολτες αντι να ασχολειται με τα σοβαρα προβληματα που εχει το μπουρδελο-υπουργειο του.
Χαρισε τα ολα Βουλγαρακη στους εφοπλιστες και στο κεφαλαιο.
Πουληστε τα ολα κεραταδες για να μην εχετε και ευθυνες για τιποτα και παρτε τα κοτερα σας να κανετε ισοβιο τουρισμο...βαλτε ολα στον αυτοματα....εξαλλου τοσα χρονια στον αυτοματο λειτουργητε...εισαστε μια τεραστια κρεατομηχανη που κανει κιμα τα παντα...
Συγχαρητηρια λοιπον....