Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

για ποιον χτυπαει η καμπανα

ι «κρίκοι» αυτοί αφορούν δύο υπουργούς των κυβερνήσεων Σημίτη, που διαχειρίστηκαν «πακέτα» για τον ΟΤΕ, τον ΟΣΕ και το Υπουργείο Άμυνας. Σημειώνεται ότι σε αυτά δε συμπεριλαμβάνεται ο ήδη αποκαλυφθείς κ. Μαντέλης. Η δεύτερη ομάδα αφορά δύο υπουργούς και δύο υφυπουργούς που διαχειρίστηκαν «πακέτα» ασφαλείας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ένα δίδυμο αφορά στην κυβέρνηση Σημίτη, το άλλο δίδυμο στην κυβέρνηση Καραμανλή.

μωρε ποιους ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Ε ΠΟΙΟΥς ? ? / ?

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΟΛΩΝ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ( ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ )

8 σχόλια:

oceanos είπε...

ΜαστροΘόδωρα φτιάχνε λίγο τα post πριν τα δημοσιεύσεις γιατί ζορίζομαι να τα διαβάσω.Αν δεν μπορείς πέτα το μηχάνημά σου ή ρώτα κανένα να μάθεις.Δεν είναι κακό.

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Καλά σου λέει το παλικάρι!
Αμάν πια!!!
Μας έχεις στραβώσει!
(παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα πληροφορικής)

Ανώνυμος είπε...

τελος παντων για να μην γκρινιζουμε ολοι με τα post του Θοδωρου να κανω μια υποθεση σε οτι αφορα το ερωτημα ??
μηπως ο ενας απο αυτους που τ αρπαξε απο τη siemens ειναι αυτος που θα ακουσουμε σε καποια φαση οτι τα πηρε και απ την cosco ?? αυτος που το 2004 ηταν υπουργος δημ ταξης και μπλεχτηκε εκει με τα συστηματα ασφαλειας, μετα πηγε στο πολιτισμου ( Ζαχοπουλος, ειδικοι΄λογαριασμοι κλπ ) και τωρα ειναι ΥΕΝ ????
το βρηκα ??? κερδισα τιποτε ρε παιδια ??

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.
ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙ ΆΥΤΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΩΣ ΣΩΘΕΙ.

theodoros margaris είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΥΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ PC ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.
Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΡΥΘΜΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΡΤΕΛ
ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΣΟΥΚΑΤΟΙ ?

Ανώνυμος είπε...

Μπάρμπα-Θόδωρα θα το εκτιμούσα αν έγραφες με μικρά γράμματα.(Εκτός αν δεν ξέρεις)

παρα λιγο αεριτης είπε...

ΘΟΔΩΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΓΡΑΨΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Ναι μαστρο-Θόδωρα κι αν δε σου βγαίνει βάλε και τον ορθογραφικό έλεγχο στο υπερσύγχρονο καβουρντιστήρι σου...
Μη σε περάσουν και για Κινέζο!!!