Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

«Δύσπεπτος» ο Αστακός

«Δύσπεπτος» ο Αστακός


Ενοχλημένες είναι οι διοικήσεις των ΟΛΠ και ΟΛΘ από τη δραστηριότητα που αναπτύσσει το λιμάνι του Αστακού. Οι πρώτες βολές ήρθαν χθες στη γ.σ. του ΟΛΠ και αναμένονται ανάλογες ίσως και από Θεσσαλονίκη. Οι διοικήσεις των δύο λιμένων εσχάτως συνειδητοποίησαν από κοινού με τους συνδικαλιστές λιμενεργάτες ότι ο Αστακός (το λιμάνι) «είναι δύσπεπτος» κάνοντας κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων σημαντική κίνηση που σε άλλες περιπτώσεις καρπωνόταν ΟΛΠ και ΟΛΘ. Το «σκληρότερο» όμως κομμάτι ήταν η συνειδητοποίηση ότι οι εκεί εργάτες που δεν κατατάσσονται στους «μπαρουτοκαπνισμένους» Πειραιώτες και θεσσαλονικείς «συναδέλφους τους» έπιασαν αριθμό κινήσεων ανά ώρα κοντά στα όρια του διεθνούς ανταγωνισμού όταν μάλιστα σε ΟΛΠ και ΟΛΘ τα νούμερα αυτά δεν πιάνονται για τους «γνωστούς λόγους».
(από το Portnet)
Σημείωση Nickosdocker : Καλά αυτό το από κοινού πάλι πως βρέθηκε ; εμείς είχαμε διαπιστώσει το πρόβλημα "Αστακός" αλλά η Δ/ση πότε ξύπνησε?
Ενώ ο Μπεχράκης με παρέμβαση του και με την βοήθεια Λευτεριώτη που του έκανε πλάτες νομιμοποίησαν τον Σκαραμαγκά και εκβίασαν τους Λιμενεργάτες της Ελευσίνας να "δουλεύουν" εκεί και να¨εξυπηρετούν " εταιρείες με ίδια οφέλη για τον Λευτεριώτη εφόσον δουλεύουν εκεί άνθρωποι από τις εταιρίες του, ο Αναστασόπουλος "ξύπνησε" από το λήθαργό του και "είδε" το πρ'οβλημα "Αστακός " ????
Και τότε γιατί δεν κάνει τις νόμιμες ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος "Σκαραμαγκά" εφ όσον έχει και νόμιμο συμφέρον ?? γιατί ο Αστακός είναι ήδη λιμάνι εδώ και πολλά χρόνια ενω ο Σκαραμαγκάς προσπαθεί να γίνει λιμάνι και να νομιμοποιηθεί με τις παρεμβάσεις Μπεχράκη και με τη στήριξη του φίλου του του γερολευτεριώτη.
Μπαρμπα Νίκο άσε τώρα τις πουστιές που ξέρεις εσύ καλύτερα να κάνεις ,και μάζεψε τους δικούς σου.
Συννένοχους στα εγκλήματα που κάνετε δεν θα βρήτε από μάς εδώ
Στα κολλητάρια σας εκεί στην ΟΦΕ και στους ξεπουληματίες να πάτε να ψάξετε.
ΥΓ: σε ότι αφορά τον Πειραιά απέτυχε αυτό που προσπαθήσατε να κάνετε για να σπάσετε το μέτωπο. Το μόνο καλό που πετύχατε είναι να εκθέσετε στον κλάδο αυτούς που τον υπονομεύουν και που με προσωπικές συναντήσεις με τη Δ/κση θέλησαν να "διασφαλίσουν" τον εαυτό τους και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: