Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Υπουργός των υποκλοπών και των ...Κινέζων!

Υπουργός των υποκλοπών και των ...Κινέζων!
.
Ευτυχώς που το ΠΑΣΟΚ έχει στελέχη σαν τον Δημήτρη Καρύδη που λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους για τον Γ. Βουλγαράκη. Μπράβο του, τέτοια στελέχη χρειάζονται! .
Γράφει η Γιάννα Πορφύρη.
Διάβασα προ ημερών άρθρο του κ. Δημήτρη Καρύδη σε πειραϊκή εφημερίδα με τίτλο "Τα λιμάνια σε ξένα κρατικά μονοπώλια" που αναφέρεται και στα εξής:
"Ο κ. Βουλγαράκης υπουργός Εμπ. Ναυτιλίας ανέλαβε να φέρει σε πέρας το ξεπούλημα των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης. Η ανακοίνωση των οικονομικών προσφορών έγινε με θριαμβολογίες έξω από το Μαξίμου και η χώρα μας για μία άλλη φορά γελοιοποιήθηκε διεθνώς. Ο κ. Υπουργός των Υποκλοπών τώρα έγινε Υπουργός των Κινέζων που παραπλανά εξαπατά και παραπληροφορεί την κοινή γνώμη...."
Αυτά γράφει ο κ. Καρύδης που είναι γραμματέας του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ και άνθρωπος που ξέρει να κάνει καλά την δουλεια του. Αλλά ο κ. Βουλγαράκης έχει παρελθόν "βεβαρημένο" γιατί μπορούμε να ξεχάσουμε εμείς οι πολίτες πώς έβριζαν οι Δαπίτες του Αριστοτελείου τον Γ Παπανδρέου και αυτός γελούσε; Ή όταν έλεγε το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές στην Αρχαία Ολυμπία ότι ...μερικά δένδρα έχουν καεί μόνο;;!!
Ή να ξεχάσουμε ότι ο κ. Ζαχόπουλος ανδρώθηκε επί υπουργίας κ. Βουλγαράκη!
Και τώρα τολμά να στέλνει εξώδικα για να φιμώσει τα blogs . Αυτή είναι η Δημοκρατία του κ. Βουλγαράκη!
Καθηγήτρια στον Πειραιά μου έλεγε ότι έχουμε Κοινοβουλευτική Χούντα!
Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον κ. Καρύδη από τους οποίους μαθαίνουμε την αλήθεια.
( από το PRESS.GR. blogspot)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΕΝ.
ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΙΖΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΕΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΗ ΠΟΥ Η ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ
[ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ] ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΛΥΘΕΥΤΕΙ.